Monthly Archive for February, 2013

Načelnik Kaba postao inženjer!

149948_1446288082013_7401580_nOd jučer je naš odred ali i Hrvatska bogatija za još jednog mag. ing. elektrotehnike i informacijske tehnologije! Kaba, čestitamo :-)!

 

 

 

 

Proljetovanje 24-27.3.2013

imgres

Proljeće nam stiže, i šuma se iz snova budi, van izlaze svi dobri ljudi, rakov jarak već nas čeka, da stignemo iz daleka.

Umjesto školska budilica, budi me cvrkut ptica, vjetar njiše grane lako, na proljetovanje ide svako.

Zato pođi i ti s nama, tamo gdje nije gradska galama, tamo šuma naš je dom, i tam je svako svoj na svom.

 

Continue reading ‘Proljetovanje 24-27.3.2013′

Podsjetnik za izlet

aaaPozdrav plamenovci,  javljamo vam se da vas podsjetimo za odredski izlet koji će biti u nedjelju 17.2. Umjesto na Lipu idemo na Kraljičin zdenac, ali sve ostale informacije ostaju iste,  datum prijave, zborno mjesto, vrijeme polaska i dolaska, popis opreme, cijena, što je uključeno u cijenu, odlazak na Medvednicu.
Detaljnije informacije pročitajte u nastavku.

Continue reading ‘Podsjetnik za izlet’

Glavni načelnik SIH-a

boboSavez izviđača Hrvatske je dobio novog Glavnog načelnika. Na današnjoj sjednici Vijeće SIH-a je za tu funkciju odabralo Bobu (Bojan Smode), koji je ujedno i član našeg odreda. Bobo je jedan od osnivača O.I. Plamen iz 2002. godine; obavljao je dužnosti načelnika, starješine, vođe družine, vođe patrole i blagajnika odreda. I dalje sudjeluje na višednevnim aktivnostima kad mu to obaveze dopuste i uvijek je spreman pomoći i dati savjet kada ga zatrebamo. U  Savezu izviđača Hrvatske do sada je obavljao posao tajnika,  a uz to je student doktorskog studija povijesti!
Iskreno mu čestitamo i želimo puno uspjeha u budućem radu.
Plamtio!

Roditeljski sastanak za proljetovanje 7.2.’13.

fužine

Dragi roditelji, ovim vas putem pozivamo da dođete na roditeljski sastanak na kojem ćemo vam predstaviti 11. po redu proljetovanje našeg odreda koje će biti u Fužinama! Sastanak će se održati u četvrtak 7.2.’13. u MS Ante Starčević na Voltinom (kod crkve) u 19:00 sati. Ispred mjesne će vas dočekati netko od naših voditelja u uniformi :)

Zašto doći?
Continue reading ‘Roditeljski sastanak za proljetovanje 7.2.’13.’