Monthly Archive for January, 2013

Kulturna subota 09.02. 2013.

y221961854974173

Pozdrav Plamenovci!
Kulturnog uzdizanja nikad dosta, a i svi mi volimo s prijateljima otić u kino, zar ne? :D
E pa iz tih razloga vam predstavljamo našu Kulturnu subotu! O kakvoj se tu suboti točno priča, pročitajte u nastavku.
Continue reading ‘Kulturna subota 09.02. 2013.’

Odredski izlet na Lipu. 17.2.2013

imgres  Prvi mjesec je pri kraju, al eto drugi stiže nam na vrata, izviđači i poletarci na izlet će poći i svima pokazat izviđačke moći. Izlet prvi godine nove svima će se uvući u snove.  Zato ajmo svi skupa poći i do planinarskog doma Lipa doći. Ućit ćemo stvari nove i razne igre tu će biti, zato ajmo svi na izlet, nek se vidi nek se zna da Plamen sada nastupa.

Continue reading ‘Odredski izlet na Lipu. 17.2.2013′

BP day 23.02.

UntitledDragi Plamenovci, naš odred u suradnji sa Savezom izviđača Zagreba organizira ovogodišnji BP day. Očekuje nas puno uzbudiljivih igara, zabave, druženja s izviđačkim prijateljima iz čitavog Zagreba i pokoje iznenađenje. U nastavku obavijesti su najvažnije informacije, vidimo se!

Continue reading ‘BP day 23.02.’

Foto izvještaj – Mačevanje 2.dio 27.01. + podsjetnik

Fencing FoilsProšao je i drugi dio naše mačevalačke avanture! U nedjelju, 27.1., opet smo se zaputili prema Velesajmu, točnije, prema prostorijima mačevalačkog kluba ”Inter”, gdje su nas spremno dočekali treneri kluba.

Kao što ste mogli ovdje pročitati, dan prije smo se tek ‘ufuravali’. Treneri su nam objasnili o kakvom se sportu radi, učili smo pravilan stav, navikavali se na osjećaj mača u ruci, sve ono što je bilo potrebno da budemo spremni za ono što je uslijedilo u nedjelju! Došlo je vrijeme da se ozbiljno primimo mačeva.
Continue reading ‘Foto izvještaj – Mačevanje 2.dio 27.01. + podsjetnik’

Foto izvještaj – Mačevanje 26.01.

Fencing1Pozdrav Plamenovci! Danas smo bili na mačevanju, bilo nam je zanimljivo, učili smo osnovne poteze, a kako je to  točno izgleda na fotkama u nastavku. Sutra se nalazimo u također u 9.00h, svi koji dođete imate mogućnost zaraditi vještinu / vještarstvo Mačevalaca. Dođite u uniformi (ako nemate uniformu, može i u odredskoj majici). Vidimo se!
Continue reading ‘Foto izvještaj – Mačevanje 26.01.’

Odredski sastanak 31.01.

imagesSljedeći tjedan umjesto patrolnih (i jatnih) imamo odredski sastanak! Očekuje vas puno zabave, igre, pjesme,  nagrade za najbolje, a uz sve to ćemo i nešto naučiti! Sastanak će se održati u četvrtak (31.01.) u mjesnoj samoupravi “Ante Starčević” na Voltinom (pokraj crkve sv. Leopolda Mandića ili križanja Baštijanova – Golikova) od 19.00h -20.30h.  Što ponijeti? Odredsku majicu, pribor za pisanje, quipos (izviđačku bilježnicu) i pjesmaricu. Vidimo se!
Continue reading ‘Odredski sastanak 31.01.’

Vještina i vještarstvo Mačevalac 26.01. i 27.01.

macevanjeDragi Plamenovci, u subotu i nedjelju 26.01. i 27.01. ćemo sudjelovati na treningu mačevalačkog kluba Inter. Kroz dva treninga (jedan u subotu, drugi u nedjelju ) učit će se o osnovama mačevanja. Svi članovi koji dođu na oba treninga zaradit će vještinu / vještarstvo Mačevalac. Više o aktivnosti u nastavku.
Continue reading ‘Vještina i vještarstvo Mačevalac 26.01. i 27.01.’

Plan za subotu – posjet Prekrižju ili Odredske zimske radosti

Pozdrav Plamenovci! Za subotu je najavljeno puno snijega i ne znamo hoće li voziti javni prijevoz do Prekrižja!  Moto izviđača je budi pripravan pa nam to neće pomrsiti planove. U slučaju da neće voziti gradski prijevoz, održat će se odredske zimske radosti (gdje vas očekuje grudanje, sanjkanje, čaj na toplom, zabava i igre).
Što se mijenja s obzirom na dosadašnji plan? Popis opreme!
Vrijeme aktivnosti (9h-13h), zborno mjesto (M.S. Pongračevo) i cijena aktivnosti (0kn) ostaju isti. Continue reading ‘Plan za subotu – posjet Prekrižju ili Odredske zimske radosti’