Monthly Archive for June, 2015

DION/DIV … 1. i 5. mjesto

Šok i nevjerica danas na proglašenju natjecanja DION u Lepoglavi. Ekipa “Napalm” osvojila je četvrto mjesto (tzv. “drvena medalja”)?? Međutim, kasnijom provjerom bodovne liste ustanovljena je greška koja nas je podigla ne za 1, ne za 2, već za cijele 3 pozicije i dovela na 1. mjesto ovogodišnjeg DION-a (Državnog izviđačkog orijentacijskog natjecanja – starija kategorija). Sve je službeno objavljeno i na stranicama SIH-a. PLAMEN JE OSVOJIO DION !!! Čestitke članovima ekipe “Napalm”: Jankecu, Mii, Mariji, Neli i Damiru.

Također, pohvaliti treba i našu mlađu ekipu “Oganj”, koja je u novoj postavi tek zakoračila u svijet izviđačkih natjecanja i osvojila 5. mjesto na DIV-u (Državnom izviđačkom višeboju – mlađa kategorija). Čestitke članovima ekipe “Oganj”: Luciji, Leartu, Tinu, Andri, Filipu, Ivanu i Danilu.

Slike uskoro!

Jer kraj moga ramena ……….. !!!!!

Kako smo se proveli na roditeljskom izletu

U subotu (13.6.) smo nakon više godina pauze ponovo organizirali izlet s roditeljima. Odredište je bilo planinarski dom “Ivica Sudnik” na Velikom Dolu u Samoborskom gorju. Automobilska kolona koja je krenula s Končara (nije baš bila kao svadbena, ali nije ni daleko) gotovo je cijelim putem držala svoju “konzistentnost” :-) te na kraju uz minimalne gubitke stigla na cilj.
Continue reading ‘Kako smo se proveli na roditeljskom izletu’

Izlet s roditeljima 13.06.

Roditeljski sastanakNakon još jedne školske i izviđačke godine, vrijeme je da se svi zajedno okupimo u opuštenoj atmosferi, zabavimo i vidimo što smo naučili tijekom godine. Naravno, na svježem zraku i u zelenilu Samoborskog gorja! Continue reading ‘Izlet s roditeljima 13.06.’

Logorovanje ˝Petnja 2015˝

Camping is my life... :)Život u prirodi, zabavne večeri uz vatru, boravak na čistom zraku, spavanje u šatorima, izrada polica za šator od drveta, rađenje obroka na vatri, lijepo vrijeme, polaganje zavjeta i obećanja, svečana vatra i mnoštvo igara su neke od slika iz logorskog života zbog kojeg ovu aktivnost često nazivamo krunom izviđačke godine. Na ovogodišnjem logorovanju pridružiti će nam se dugogodišnji izviđački prijatelji iz  O. I. ˝Jelen˝ i O. I. ˝Plavi pingvin˝ s kojima smo ostvarili uspješnu suradnju na dosadašnjim aktivnostima. Continue reading ‘Logorovanje ˝Petnja 2015˝’

Izviđačka radionica 06.06.

BP dayOvu subotu, 06.06.2015., imamo posljednu ovogodišnju izviđačku radionicu. Radionica se održava u MZ “Ante Starčević” na Voltinom. No nemojte nam biti tužni jer nas još očekuje izlet, DIV/DION i logorovanje!
Poletarci i pčelice (2.-4-razred)-10:00-12:00
Izviđači i planinke (5.-7.razred)-11:00-13:00
Na radionicu je potrebno donijeti čiste tenisice ili papuče!
Ukoliko niste u mogućnosti doći molim javiti našim voditeljima:
Kontakt za poletarce: Ana Ilić 091-5477-405
Kontakt za izviđač: Nela Bat 095 -9051 -703 Continue reading ‘Izviđačka radionica 06.06.’