Author Archive for Damir

Kinovanje 14.1.

Pozdrav svima!

Vratili smo se s još jednog zimovanja. Jedna od tradicija našeg odreda je da nakon višednevne aktivnosti (logor, zimovanje, proljetovanje) idemo u kino! Puno je novih prijateljstava stvoreno na zimovanju i ovo je super prilika da se svi još malo družimo, razmijenimo dojmove i uživamo u crtiću :)
Možete povesti prijatelja, brata, sestru, susjeda, nije bitno jeste li bili ili niste na zimovanju, svi su pozvani!


U kino idemo u subotu, 14.1., nalazimo se u 10:15h ispred ulaza u Cinestar, Branimir centar. Cijena ulaznice je 20 kn (matineja) i po želji još za kokice i sok. Gledat ćemo crtić Pjevajte s nama!

Vidimo se, plamtjeli!

Kontakt

Damir 099/757-9869

Avantura na Ho-Ho-Horvatove stube 4.12. (družina OGANJ)

Pakiranje stvariNakon obilaženja starih hrvatskih gradova i popularnih kupališta, ponovno je vrijeme za jedan dobar, stari planinarski izlet. Družina Oganj uputit će se u nedjelju 4.12.2016. na, ne tako često posjećeno, mjesto na Medvednici – Horvatove stube. Što nas sve očekuje, što treba pripremiti prije izleta, kao i sve ostale važne informacije, pročitajte u nastavku!

Continue reading ‘Avantura na Ho-Ho-Horvatove stube 4.12. (družina OGANJ)’

Družinski izlet – “Na Korani se Kupa Korana Dobra” – Oganj

Družina izviđača “Oganj” uputit će se ove nedjelje u “Grad na četiri rijeke” – Karlovac… Hmm, da… Izviđači ne osvajaju samo planinske vrhove, već i stare hrvatske gradove. Što ćemo točno raditi i zašto ovoga puta idemo baš u Karlovac, neka za sada ostane iznenađenje; a informacije o polasku, opremi i ostalome pročitajte u nastavku…

 

 

 

 

 

Continue reading ‘Družinski izlet – “Na Korani se Kupa Korana Dobra” – Oganj’

Kinovanje 3.8.2016.

movie1Nakon svakog logorovanja slijedi nam što? Tadicionalno kinovanje! :)

Crtić koji smo odabrali je Ledeno doba: Veliki udar.

Nalazimo se sutra, 3.8., u 17:45 kod južnog ulaza u Branimir centar. Cijena ulaznice je 20 kn, a svatko neka si uzme još džeparac za sok ili kokice.
Dođite da se još jednom podružimo i razmijenimo dojmove. U kino mogu ići svi, bez obzira jeste li bili na logorovanju ili ne. Pozovite brata, sestru, susjeda, frenda iz patrole, a možete i simpatiju!

Prijavite se porukom na 095 905 1703 (Nela) !!!

Vidimo se!

Scoutball turnir SIZ-a 14.5.

Pobjeda!

Ovu subotu (14.5.2016.) na jezeru Jarun održat će se scoutball turnir za izviđače i istraživače  iz cijeloga Zagreba, a organizator je upravo O.I. Plamen. Scoutball je najpoznatija, najzabavnija, najdinamičnija i naj-naj-najbolja (izviđačka) igra na svijetu! Mi smo spremni, jeste li i vi?! U nastavku pročitajte informacije…

 

 

 

 

 

 

Continue reading ‘Scoutball turnir SIZ-a 14.5.’

Družinski izlet Ognja na Risnjak 7.5.2016.

images

Družina izviđača Oganj (Grill Kaos ft. Zmajev Žar) uputit će se ove subote na Risnjak. Ipak, ne onaj u Gorskom kotaru, već do planinarskog doma “Risnjak” na MEDVEDNICI. Kako izgleda šuma u proljeće? Koje biljke i životinje ćemo sresti (tko zna, možda čak i nekog risa)? Je li mahovina pouzdana za orijentaciju i tko zna napraviti zaklon u prirodi? Samo su neke od stvari koje ćemo raditi… i još se pritom super zabavljati. Informacije pročitajte u nastavku…

Continue reading ‘Družinski izlet Ognja na Risnjak 7.5.2016.’

Zagrebačko orijentacijsko natjecanje (ZON) 11.-13.3.

p7270043Tko god da je nekada zavirio u naše odredske prostorije, mogao je pomisliti da je ušao u malu radionicu zlatnih pehara… ali mi pehare ne proizvodimo, mi ih osvajamo, i to baš na ovakvim natjecanjima kao što je i ZON 11.-13.3.2016. Istraživači i brđani već su skupili dvije ekipe za stariju kategoriju, mlađi izviđači – na vam je red! Pročitajte u nastavku više detalja i prijavite se!

Continue reading ‘Zagrebačko orijentacijsko natjecanje (ZON) 11.-13.3.’

Kino 9.1.

movie1

KINOOOO
Vidimo se sutra na tradicionalnoj filmijadi nakon višednevne aktivnosti!
Nalazimo se u 16:15 ispred Branimir centra. Ulaznica je 27 kn i idemo gledati “Saba: Mali ratnik velikog srca.” Ponesite si đeparac za kokice i sokić. Ne zaboravite da su vaši susjedi, prijatelji, braća i sestre i simpatije dobrodošli da dođu s vama!