Natjecanja (ZON) 17.-19.04.

U družini Oganj (mlađi izviđači) zadnjih par tjedana smo puno pričali o orijentacijskim natjecanjima. Stoga nam je prvo na redu ono “Zagrebačko orijentacijsko natjecanje – ZON”. Za sve one koji su se prijavili i njihove roditelje, u nastavku smo izdvojili nekoliko informacija.

Polazak-povratak

Okupljanje za natjecanje biti će u petak 17.4. u 18:00 sati ispred M.Z.Pongračevo. Vraćamo se u nedjelju 19.4. na isto mjesto između 15:00 i 16:00 sati – o točnom vremenu povratka ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Općenito o natjecanju i kako to izgleda

Smještaj sudionika natjecanja organiziran je OŠ A. Mihanović u Dupcu. Do Dupca idemo tramvajem. Noćenje je predviđeno u školskoj sportskoj dvorani – nemojte se odmah prestrašiti; uz dobar karimat i vreću za spavanje, nakon napornog dana na natjecanju, spava se sasvim lijepo. Tamo ćemo imati sve obroke od doručka u subotu do ručka u nedjelju; dakle potrebno je spakirati nešto za večeru u petak po dolasku. Što se točno na natjecanju radi, naši izviđači već znaju (roditelji, pitajte ih) pošto smo se za sve discipline pripremali na proljetovanju i zadnjem sastanku, a dijelom i prije. Najzanimljiviji dio svakako je orijentacijski kros – stariji članovi, koji su već prije išli na natjecanja, na kros idu sami, dok će noviji članovi biti u pratnji Damira.

Kontakt

Da bi naši članovi mogli neometano sudjelovati na svim disciplinama, zamolili bi vas da svoje dijete kontaktirate u sljedećim terminima: u subotu ujutro 7:30 – 8:30 popodne 14:00 – 15:00 te u nedjelju ujutro 7:30 – 8:30. Po dolasku, te prije povratka će se javiti porukom ili će vam je voditelji poslati. Međutim, u bilo kojem trenutku možete dobiti Damira na 099 757 9869 i pitati/reći ukoliko imate potrebu.

Suglasnost

ZA RODITELJE – Za sudjelovanje na natjecanju, potrebno je isprintati i ispuniti suglasnost  koju će dijete uzeti sa sobom na polazak. Također možete suglasnost sami ispuniti na polasku (mi ćemo ih isprintati) ukoliko ćete dijete doći ispratiti. Bez suglasnosti, vaše dijete ne može sudjelovati na natjecanju.

Cijena

Za sudjelovanje na natjecanju, do petka 17.4. potrebno je uplatiti 50,00 kn na odredski žiro račun (HR602402006-1100651643). U polje “poziv na broj odobrenja” upišite datum rođenja Vašeg djeteta u obliku DDMMGGGG (npr. 07041996 za člana rođenog 07. 04. 1996.). U “opis plaćanja” navedite “Natjecanje ZON”. Molimo da poštujete navedeni termin zbog podmirenja troškova organizatoru.

Oprema

Na natjecanje treba ponesti razne stvari, ali ne treba pretjerati, s obzirom da se radi o 2 dana. Također preporučamo da ostavite 1/4 mjesta u ruksaku prazno kako bi svatko mogao preuzeti dio kolektivne opreme koja nam je potrebna za natjecanje. Popis opreme:

- veliki ruksak, vreća za spavanje, karimat (ukoliko nemate nešto od ovog, javite se svom predvodniku i osigurat će vam se)

- 2 tramvajske karte ili pokaz

- gojzerice, čiste tenisice za po školi

- čvrste hlače i trenirka za presvući

- 2-3 majice dugih/kratkih rukava

- jakna ili topla vesta te kabanica (bez obzira na prognozu, potrebno je za natecanje)

- 3 para čarapa i 3 komada donjeg rublja

- četkica i pasta za zube

- zdravstvena iskaznica i suglasnost

- tko ima: izviđačka iskaznica, uniforma, marama, lampica, nožić

- quipos, pribor za pisanje, topo pribor (2 trokuta i šestar)

- večera za petak i boca za vodu

1 Response to “Natjecanja (ZON) 17.-19.04.”


  1. 1 Damir

    Inače na linku možete vidjeti istaknute rezultate koje je naš odred ostvario na natjecanjima dosada.
    http://www.oi-plamen.hr/?page_id=8

Leave a Reply