Koncert, kino… kultura!

Kažu da je kultura ono što razlikuje čovjeka od životinje. I koliko god mi na logorima ili, češće, na konačarima, ličili na ove druge, eto, vikend koji ostavljamo za sobom pokazuje kako mi ipak držimo do kulturnog uzdizanja. Ne baš onakvog “svaki dan u svakom pogledu” uzdizanja, ali tragovi kulturnih aktivnosti svakako postoje.
Tako se klub brđana “Zeleni oblak” u petak uzdigao na koncertu Zabranjenog pušenja, te ostao do ranih jutarnjih sati diskutirati o smislu urbane kulture, da bi već slijedeći dan, u subotu, sa “Zelenim plamičkom” i “Čađom” otišli u kino na kulturni događaj zvan “Arthur u zemlji Minimoya”.
Sa utaženom žeđi za kulturnim događanjima, možemo najaviti da ćemo veljaču, a pogotovo ožujak, posvetiti jednoj drugoj kulturi, kulturi boravka u prirodi.

1 Response to “Koncert, kino… kultura!”


  1. 1 tinduan24h.info

    There are plenty of concerns about how credible the state run numbers are given some evidence of the moving of expenditure over books along with other assorted statistical manipulation that may happened to obtain Greece in the European Monetary Union in the first place.

    If you are the type of person who wants to insurance policy for his future, it’s quite likely that you’re planning
    ahead even when you are always young. They may not understand what they’re doing and put
    your money in the wrong investments that can deplete your savings or bury you with high fees.

Leave a Reply