Archive for the 'Uprava' Category

Kako stoje uplate članarina za 2008. godinu?

Dragi članovi i roditelji, ovdje možete vidjeti popis članova koji su do danas (02. travnja) platili članarinu. Nema razloga za brigu, jer rok za plaćanje članarine traje do 01. svibnja 2008. Podsjećamo Vas da do tada podmirite obaveze, da bi Vaše dijete moglo sudjelovati na svim aktivnostima odreda i Saveza izviđača Hrvatske.

pareUkoliko ste platitli, a Vaše dijete nije na popisu ili ako niste dobili uplatnicu (radi netočnih podataka u našoj arhivi ili tko zna čega…), nazovite standardne telefone ili pošaljite mail (brojevi i adresa u desnom izborniku pod “kontakt”) ili ostavite pitanje u komentaru ovoga članka.

Continue reading ‘Kako stoje uplate članarina za 2008. godinu?’

Plan rada, nove galerije slika…

U privitku se nalazi plan rada odreda od ožujka do srpnja 2008, dakle sve aktivnosti u ovoj školskoj godini.
Continue reading ‘Plan rada, nove galerije slika…’

Sjednica Uprave 09.09.

Na početku nove izviđačke godine, dogovorili smo se oko nekih važnih stvari u radu odreda. Ako vas stvarno zanima o čemu smo sve filozofirali, kliknite…
Continue reading ‘Sjednica Uprave 09.09.’

On je taj!!!

Najmlađi starješina u SIH-u!
Gogo

Continue reading ‘On je taj!!!’

Sjednica Uprave 19. kolovoza

Nakon logora, ljetovanja, sunca i mora, proširena Uprava našla se na Glavici (zapadna Medvednica) da se dogovorimo što ćemo u jesen i da riješimo hrpu nagomilanog posla. Ako vas toliko zanima što smo sve sredili, kliknite na…
Continue reading ‘Sjednica Uprave 19. kolovoza’

Sjednica Uprave 7. lipnja

Uprava je donijela odluku da će članovima pobjedničke ekipe sa ZON-a odred platiti sudjelovanje na DION-u u Bistri, od 16. do 18. lipnja 2006. godine! Još jednom čestitamo!

Uz to, malo je promijenjen i sastav Uprave logora – sada su u njoj starješina Bobo, vođa Tea, tajnik i blagajnik Igor Herceg – Igi (B.J.), zamjenik vođe i ekonom Gogo, kuharica Maja te predvodnici Zec i Veki (Plamen) i Marko Ljubotina (B.J.).

Još smo i potvrdili odluku o imenovanju Vitomira Dragčevića kao zastupnika u Saboru SIH-a, te Bojana Smode i Vitomira Dragčevića kao zastupnike u Skupštini SIZ-a.