Monthly Archive for May, 2008

Logorovanje “Kupa ’08″

Bliži se aktivnost koju se čeka cijelu godinu! Gdje ćemo logorovati ove godine, kako i s kime, što ćemo raditi, kako i kada nas posjetiti, pročitajte u nastavku. Roditelji, slobodno postavite bilo kakvo pitanje u komentarima članka.
Continue reading ‘Logorovanje “Kupa ’08″’

Sretan Dan izviđača – posebne čestitke novim instruktorima!

Devetnaesti dan u sunčanom mjesecu svibnju svima je poznat kao Dan izviđača! Najveća proslava našeg dana bila je, naravno, na Zborovanju u Križevcima, na kojem je sudjelovalo oko 1500 sudionika. Svim članovima odreda želimo još puno logorovanja, izleta, sastanaka, natjecanja i dobrog izviđačkog duha!
marama
A na Saboru Saveza izviđača Hrvatske, koji se održao u nedjelju, 18. svibnja u Gradskoj vijećnici u Križevcima, proglašeni su novi instruktori SIH-a. Među nekolicinom prozvanih bili su i naši Tea i Wurst, kojima čestitamo i želimo još puno uspjeha u daljnjem izviđačkom radu.

Tekuće novosti, svakojake

1. POLAZAK NA ZBOROVANJE
Nalazimo se u subotu u 7.30 na parkiralištu ispred Končara, povratak je u nedjelju oko 16.00 autobusom na isto mjesto. Oprema ukratko: uniforma, marama, ruksak, vreća za spavanje, pribor za higijenu, kabanica, quipos, rezervna odjeća. Aktivnost je besplatna za sve članove odreda. Više ovdje.

kupa 2. RODITELJSKI SASTANAK ZA LOGOROVANJE
Sve o ovogodišnjem logorovanju uz Kupu u Goskom Kotru (selo Goršeti) saznat ćete ako se iduću SRIJEDU, 21. svibnja, u 19.30 sati uputite u MZ “Ante Starčević” (Voltino). Očekuje vas kratka prezentacija, mnoštvo informacija, letci i uvijek dobro raspoložena uprava logorovanja (ovo na slici je Kupa kod Severina, ali je slično i u Goršetima, oko 20 km uzvodno).

Promjena termina polaska na Zborovanje!

Na zborovanje se ide u subotu 17.5., a ne u petak! O detaljnim informacija polaska i povratka obavjestiti ćemo vas do kraja ovog tjedna, a vas molimo da se, ako niste tokom dana prijavite predvodniku ili e mailom na teajel@gmail.com

Kardinalni zahvati iza nas, ušminkavanje ispred

Eto dobismo novi wp engine i novi forum! Znam, znam, sve izgleda manje-više kao i prije no uopće nije poanta u izgledu nego u onom što se krije iza.

Veći problemi uzrokovani upgradeom uglavnom su otklonjeni, ne svi ali u dovoljnoj mjeri da site bude ponovno upogonjen. U biti osobno ne volim polugotove proizvode ali je Bobo počeo kukati da su njegovi alfa mužjaci nepravedno deprivirani slatkorječivih komentara opčinjenih obožavateljica, ergo…

Molim, i drugi put ;)