Monthly Archive for October, 2008

Odredski izlet „Kod klečkih vještica“, 08.-09.11.2008.

klekDrugi po redu izlet u ovoj izviđačkoj / školskoj godini upoznati će naše izviđače i poletarce sa Ogulinom, njegovim povijesnim (frankopanski Stari grad) i prirodnim (Đulin ponor) znamenitostima, tradicijom planinarstva, dječjom spisateljicom Ivanom Brlić-Mažuranić i neizostavnim klečkim vješticama!

Continue reading ‘Odredski izlet „Kod klečkih vještica“, 08.-09.11.2008.’

JOTI

Akcija JOTI otkazuje se zbog tehnickih prepreka pri realizaciji, barem u njenom prvotno zamisljenom obliku. Svi zainteresirani clanovi i dalje mogu sudjelovati na aktivnosti samostalno (od kuce) ili po patrolama. Upute se nalaze na adresi joti.scoutpark.net. Za sva eventualna tehnicka pitanja bit cu dostupan na mobitel.

Riječki zmaaaaaj!!!!

Ovu subotu(11.10.2008) smo bili u Rijeci i lovili smo strasnog rijeckog zmaja… Bilo nas je dvadesetak iz odreda a sve ukupno nas je bilo oko 250 iz cijele Hrvatske Kroz razne igre smo se upoznavali s drugim izvidacima iz drugih gradova ali i iz Zagreba.Bili smo i na trasi na kojoj smo puno hodali i radili zadatke da se napokon riješimo zmaja zauvijek prvo smo napravili mačeve i štitove a kasnije smo igrali razne igre da se bolje pripremimo za zmaja,imali smo i pauzu za rucak a onda smo krenuli dalje dok zmaja nije bilo u spilji smo ukrali zmajev otrov i kasnije smo ubili zmaja i oslobodili Rijeku.Na posljetko smo zavrsili na Riječkoj utvrdi do smo dosli jako rano i onda smo imali dugi odmor razgledali smo Rijeku s visoka,nešto pojeli i popili te je uslijedilo zatvaranje akcije. Sve su ekipe dobile diplome i logo izleta sa riječkim zmajem.I na poslijetku oko pola 7 smo se uputili doma busom. Nadam se da su se svi lijepo proveli…Slike su u galeriji!!!

IZAZOV RIJEČKOG ZMAJA

11.10.2008. Održava se u Rijeci i namjenjena je dobnoj skupini izviđača!
Nalazimo se u 7 i 15 u Baštijanovoj na parkiralištu Končara, a povratak je oko 20:00h na istom mjestu!
Ponijeti:
osobna oprema:zdravstvena i izviđačka iskaznica, izviđačka uniforma ,ruksak, Kišnu kabanicu, sendvič, vodu ili sok, quipos i pribor za pisanje
ekipna oprema:torbica prve pomoći, kompas i predzadatak
Cijena je 35 kuna!
više o akciji…
Continue reading ‘IZAZOV RIJEČKOG ZMAJA’