Monthly Archive for December, 2008

SrETnA NoVa 2009!!!

…da bude bolja nego li i jedna godina do sada, uz puno zdravlja, ljubavi, sreće, osmjeha, izviđačkih izleta, sastanaka i aktivnosti, petica u školi i na fakultetu i svega što si možete zaželjeti!!!
Plamtjeli!!!
nova

SReTaN BoŽiĆ

SRetan Božić svim članovima, roditeljima i prijateljima O.I.Plamen!
djed božićnjak

Brđanska “litra”

Dobrovoljno darivanje krvi

U iskusnom sastavu predsjednik-predsjednik-recidivist klubska je delegacija u petak pohodila Zavod za transfuzijsku medicinu u Petrovoj ulici. Nažalost, trećina reprezentacije (a polovina predsjedničkog dvojca bez kormilara) već je u prvim minutama osjetila svu strogoću sustava.

Continue reading ‘Brđanska “litra”’

Betlehemsko svjetlo

Dana 14.12.2008 smo sudjelovali na akciji ”Betlehemsko svjetlo” u organizaciji Saveza izviđača Hrvatske. Bilo nas oko 25 iz odreda i jos mnogo iz drugih odreda iz Hrvatske…

Continue reading ‘Betlehemsko svjetlo’

Sanjkanijada!

Zeleni plamičak organizira sanjkanijadu povodom kraja ove godine.

Akcija će se održati 20.12.2008., subota, od 08:00 sati, s povratkom oko 18 sati, na Medvednici (Sljeme, Činovnička livada, Grafičar).

Do vrha ćemo ići busom, a povratak je pješice preko Šestina.

Od sanjkaških instrukcija do utrka, izrade snjegovića.. ali da ne otkrijemo sve, samo se dobro obucite, nauljite sanjke i lopate i napunite termosice vrućim čajem. Najbolje sanjkaše očekuju i slatke nagrade. Za sve dodatne informacije pitajte svoje predvodnike! Vidimo se!

PS I molite Boga da nam padne više snijega, nee?! :

Eto nažalost uz naporno vječanje odgodismo sanjkanijadu za 1mj.,iako danas s tugom u srcu i blatom na cipeli uspostavismo da su najviši obronci mile nam planine obasuti 21cm-skim snijegom…

No zabaviti cemo se u kinu, a tugu ostaviti iza sebe jer što je tuga naspram avantura koje nas sve čekaju negdje tamo gore, gdje odjekuje samo vihor rasplesan i pokoji huk neke promrzle sove…

Do sanjkanijade, plamtjeli!

 

!!Božićna čajanka!! HO-HO-HO

I ove ćemo se godine okupiti i zabaviti u ime Djeda Božičnjaka na odredskoj čajanci koju je za vas priredila patrola Hot dog! Nažalost neće biti hot dogova, ali doznali smo da on jaaako voli kolače, pa neka svatko od vas mami ukrade nešto kolačića da ga razveselimo i da se zajedno s njim zasladimo.

Continue reading ‘!!Božićna čajanka!! HO-HO-HO’

Betlehemsko svjetlo mira 2008.

Betlehemsko svjetlo mira je akcija koja se u Hrvatskoj odvija već 16. godinu za redom. Svjetlo mira putuje iz Betlehema u Beč odakle ga izviđači raznose po cijelom svijetu. Ono je simbol dobrote, iskrenosti, topline i prijateljstva.
Continue reading ‘Betlehemsko svjetlo mira 2008.’

Prijave za zimovanje-do petka 5.12.

Podsjecamo! U Petak 5.12. točno u ponoć završavaju prijave za zimovanje! Naknadno prijavljene osobe placaju 100 kuna više, zato požurite! Sve informacije vezane uz “Sv.Rok 2009.” možete pronaći na desnoj strani weba!