Monthly Archive for September, 2009

Okić – bokić!

Pogledajte kako smo se proveli! Kako u zadnje vrijeme imamo problema sa pristupom galerijama slika, slike s izleta objavljujemo u ovom članku…

Continue reading ‘Okić – bokić!’

Izlet na Okić

Stiže i prvi odredski izlet u ovoj školskoj godini! Plameni poletarci, izviđači i brđani uputit će se u nedjelju, 27. rujna put starog grada Okića i planinarskog doma pod njime. Kao i na svakoj odredskoj aktivnosti, možete očekivati avanturu, zabavu, ali i neka nova znanja! Sve što trebate znati o izletu nalazi se u nastavku članka.

Continue reading ‘Izlet na Okić’

Upisujemo nove članove!

Naš odred ovu školsku godinu započinje s okupljanjem novih članova! Dakle, ako voliš prirodu, avanturu, upoznavanje novih prijatelja, savladavanje novih vještina – javi nam se (kontakt)! Detalji o okupljanju novih članova nalaze se u nastavku članka.

A s novim članovima dolaze i nove aktivnosti! Zadovoljstvo nam je najaviti izlet na Okić u nedjelju, 27. rujna (detalji o izletu će uskoro biti dostupni na webu) i roditeljski sastanak 08. listopada u 19.00 sati na mjesnoj samoupravi “Ante Starčević” na Voltinom (Dragutina Golika 116, pored crkve sv. Leopolda Mandića, kraj križanja Golikova – Baštijanova).

Plan aktivnosti do kraja godine možete naći u privitku članka.

Continue reading ‘Upisujemo nove članove!’

Dragi Plamenovci (i oni koji će to tek postati)!

Ljetu nam se bliži kraj,a našim sastancima i aktivnostima početak!
Nadamo se da ste se dobro odmorili, zabavili preko ljetnih praznika i da ste spremni za još jednu izviđačku godinu!
Od idućeg tjedna zajedno sa školom počinju vaši patrolni i jatni sastanci (o točnim terminima i mjestu obavjestiti će vas vaši predvodnici),a uskoro će i prvi izlet!
Za eventualna pitanja nazovite vašeg predvodnika ili Teu (091-647-52-60)
Vidimo se ubrzo!!!