Monthly Archive for December, 2009

SRETAN BOŽIĆ!!!

božić
DRagi Plamenovci, roditelji, izviđački prijatelji;
Želimo vam Sretan i veseo Božić uz obilje ljubavi i mira!

Slike sa posjeta Prekrižju!

Danas smo posjetili Centar Prekrižje; uz igre, glazbu, pjesmu i darove zajednički sa djecom iz centra proslavili smo nadolazeće blagdane! Ovim putem zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i pokazali plemenitost pruživši toplinu i veselje onima kojima je to potrebno! U nastavku članka pogledajte slike

Continue reading ‘Slike sa posjeta Prekrižju!’

Plamenovci odnose darove djeci u centru Prekrižje!

Na akciji “Jesenske igre poletaraca” poletarci iz Saveza izviđača Zagreba prikupili su odjeću koju više ne nose.Plamenova družina izviđača Oganj odnijeti će odjeću i slatkiše u nedjelju, 20. prosinca u Centar za odgoj i obrazovanje Prekrižje, dom za djecu sa posebnim potrebama osnovnoškolske dobi.
Osim što će podjeliti darove, pjesmom i igrom će razveseliti mališane i unijeti dašak veselja u ovo božićno vrijeme! Za sve zainteresirane, nalazimo se u 12:45 ispred M.S.Pongračevo, povratak je oko 15:30 na istom mjestu.

VAZNO: Promjena mjesta održavanja čajanke

Dragi naši Plamenovci! Božićna čajanka mijenja mjesto održavanja. Umjesto u O.Š. Ljubljanica čajanka će se održati u M.S. Ante Starčević (Golikova 116 – Voltino). Sve ostalo vezano uz čajanku ostaje isto, što možete pogledati u prethodnoj obavijesti.

One koji su naručili uniforme obaviještavamo da su stigle! Ponesite novce za uniforme na čajanku i dobit ćete ih na licu mjesta.
Vidimo se! Plamtjeli!

Prije svih…

…pogledajte odabrane fotografije sa dočeka Betlehemskog svjetla u zagrebačkoj katedrali! Ističemo kako je naš član Lovro Mrđen izabran za nosica Svijetla te je u katedralu ušao među prvima, zajedno sa ministrom znanosti, obrazovanja i športa dr.sc. Radovanom Fuchsom, rektorom katedrale monsinjorom Josipom Kuhtićem i predsjednikom Saveza izviđača Hrvatske Jasminom Ćelićem.

Continue reading ‘Prije svih…’

Božićna čajanka, 17.12.2009.

snopy christmasDragi Plamenovci! Božić nam je sve bliže, a stiže nam i naša tradicionalna čajanka kojem obilježavamo nadolazeći BOžić i kraj 2009. godine! Ove godine čajanka će se održati u četvrtak 17.12.2009. u O.Š.LJubljanica (Svetoivanska 33)! Očekuje vas ples, igre, pjesma i još mnogo iznenađenja!
Sve što vi trebate je ukrasti mami ili baki par kolača i sokić i doći vedri, veseli i spremni za akciju!

Nalazimo se u 18:15 ispred škole Ljubljanica,a fešta završava u 20:00! Svaki simbol Božića (kapica Djeda Mraza, Rudolfovi rogovi, Imela i sl. su dobrodošli!) Vidimo se!!!

BETLEHEMSKO SVJETLO, 13.12.2009.

Podsjetnik!
Nedjelja, 13.12.2009. u 9:30 nalazimo se ispred M.S.POngračevo i odlazimo u Katedralu preuzeti Betlehemsko svjetlo. Ponesite svijeću, fenjer, lampaš ukoliko svjetlo želite ponijeti i u vaš dom!
Istog dana u 17:00 nalazimo se ispred M.S.POngračevo kako bi svjetlo u ime odreda predali u crkvu Sv. Leopold Mandić na Voltinom. Misa počinje u 18:00, a povratak je oko 19:00!
Svi ste dobrodošli!!!
Tri predvodnika Plamena (Joža, Lovro i Nela) Betlehemsko svjetlo će preuzeti u Beču u subotu 12.12.2009.

Dragi voditelji! Sretan Dan volontera!!!(5.12.)

Nesebično, uz puno ljubavi, strpljenja, volje, energije, pjesme, plesa, igre vodi te tvoj voditelj…
Svaki tjedan sudjeluje na upravi, priprema sastanak, izlet…
Tješi te ako padneš, smije se s tobom, pjeva uz tebe, nazove te ako zaboraviš…
I ZATO DRAGI VODITELJU… SRETAN TI DAN VOLONTERA!!!