Monthly Archive for January, 2010

Klizanje umjesto sanjkanja

Tmurni oblaci i ledena kiša su nas spriječili da danas odemo na sanjkanje. No, da ne bi ostali dužni zimskim radostima, sutra (nedjelja, 31.1.) idemo na klizanje na Velesajam! Nalazimo se ispred M.S. Pongračevo u 9.30h (jato Vatreni Vitezovi u 9.40h ispred O.Š. Kralj Tomislav). Vraćamo se oko 13h na isto mjesto. Cijena je 30kn, a za one koji imaju vlastite klizaljke 15kn. Do sutra! Plamtjeli!

Gaudeamus igitur…

…orilo se danas u dvorani Filozofskog fakulteta! U ime svih Plamenovaca veliki pljesak i čestitke Bobi na zvanju dipl.povjesničar! Tome su posvjedočili i članovi kluba brđana Zeleni oblak! …a još koja godina pa ćemo slaviti i doktorski…

Bojan Smode – Bobo jedan je od osnivača O.I. Plamen iz 2002. godine; obavljao je dužnosti načelnika, starješine i vođe družine, a trenutno je blagajnik odreda i tajnik Saveza izviđača Hrvatske te student doktorskog studija povijesti!

Sanjkanje, 30.1.

Ruke u zrak, jer grudanje je mrak, čizme navucite, dobro se obucite,  uzmite sendviča i čaja, i bit će silna graja, sanjke u ruke i na Ponikve bez muke!

Kada i gdje?
Ispred M.S. Pongračevo u 7.45h. Vraćamo se na isto mjesto oko 18.00h. Idemo na Ponikve.
Continue reading ‘Sanjkanje, 30.1.’

Kino sutra (10.1.)

Nedvojbeno već znate za našu dobru tradiciju da nakon svake višednevne aktivnosti idemo u kino! Niti ovaj puta neće biti iznimke i  sutra idemo gledati Astro Boya! Nalazimo se u 15.30h, kod južnog ulaza u Cinestar Branimirova. Ponijeti 30kn za kartu. Slobodno povedite frenda, brata, susjeda, sestričnu, suigrača iz kluba, dalekog rođaka koji je došao ovdje na zimske praznike ili simpatiju. Vidimo se! Plamtjeli!

Pozdrav iz Kalja!

Na krilima internetskih goluba pismonoša donosimo vam vijesti sa zimovanja iz Kalja! Snijega je do sada bilo pa i pripadajućeg zimskog ugođaja i zimskih radosti. Naše sanjke i snjegovići se nadaju da će i dalje snježiti.  Vi se već nedvojebno pitate što smo sve to do sada radili, kako smo se zabavljali, što smo se igrali, koje smo zanimljive nove stvari naučili, koje smo pjesme pjevali, čemu smo se smijali. Da bi doživjeli barem dio te atmosfere pogledajte slike. Uživajte!

Continue reading ‘Pozdrav iz Kalja!’

“Glas Trešnjevke” o Betlehemskom svjetlu

Pročitajte razgovor o tradicionalnoj izviđačkoj pred-božićnoj aktivnosti sa članovima našeg odreda. “Glas Trešnjevke” je kvartovsko glasilo koje izdaje Centar za kulturu Trešnjevka u partnerstvu sa gradskim četvrtima Trešnjevka – sjever i Trešnjevka – jug.

Continue reading ‘“Glas Trešnjevke” o Betlehemskom svjetlu’