Monthly Archive for November, 2009

VAŽNO! Družinski izleti na Grafičar i Goršćicu se pomiču na nedjelju

Zbog loše prognoze za subotu izleti družine poletaraca Magma na Grafičar i družine izviđača Oganj na Gorščicu pomiču se u nedjelju 29.11. Sve ostale informacije vezane za izlete ostaju iste.

Vidimo se u nedjelju!
Plamtjeli!

Družina poletaraca Magma ide na Grafičar 28.11. :D

Dragi naši poletarci, ove subote idemo otkriti što kriju tajanstveni puteljci Sljemena i planinarski dom Grafičar kojeg ćemo posjetiti. Usput ćemo otkriti kakav se čaj tamo radi, kakve se priče kriju u  krošnjama drveća, igrati raznorazne velevažne igre, svašta saznati i pjesmom odgovarati na tuđa pitanja (gdje god da krenuli ljudi nas pitaju tko smo mi… )!

Continue reading ‘Družina poletaraca Magma ide na Grafičar 28.11. :D’

Družina Oganj ide na Gorščicu 29.11. :D

Nakon odredskog i patrolnih izleta, došao je red i na družinski :)
Oganj je družina mlađih izviđača koji su članovi patrola Putnici vatre, Krijes i Hot dog.
Idemo na Gorščicu (Sljeme) gdje ćemo se igrati, šetati šumom, učiti snalazit se u prirodi, isprobat u praksi ono što smo naučili na sastancima, pjevati i još puno toga!
Continue reading ‘Družina Oganj ide na Gorščicu 29.11. :D’

Najbolji u gradu!

Iako je vijest stara već tjedan dana, ipak Vas moramo obavijestiti o izvrsnom uspjehu patrole “Hot dog” na ovogodišnjem Zagrebačkom orijentacijskom natjecanju. Ekipa u sastavu Mladen, Flora, Dajana, Denis i Ivana osvojila je prvo mjesto! Zagrebačko orijentacijsko natjecanje ove se godine održalo u okolici Grada mladih u subotu, 07. studenog, a sudjelovalo je ukupno petnaestak ekipa. Natjecanje već tradicionalno organizira Savez izviđača Zagreba.

Jeste li prijavljeni za zimovanje?

Još jednom vas sve pozivamo da nam se pridružite na ovogodišnjem zimovanju – “Kalje 2010″!

Kao što ste mogli pročitati, rok za prijave se bliži kraju i traje još samo do 15.11.2009. (ova nedjelja)! Sve koji nisu bili na roditeljskom sastanku ili imaju još neka pitanja u vezi zimovanja, pozivamo u nedjelju u 18:00 sati u MS “Pongračevo”, gdje ćete moći razgovarati sa organizatorima.

Popis opreme i prijavnica nalaze se na stranici posvećenoj zimovanju (u desnom izborniku), a ostale detalje ćemo objaviti uskoro. Do tada uživajte u svojim sastancima i ostalim aktivnostima!

Slike s logorovanja!

Naši probelmi sa galerijom se, nažalost, nastavljaju. Zbog velikog interesa slike objavljujemo ovdje, uz isprike na priličnom kašnjenju…
Continue reading ‘Slike s logorovanja!’