Monthly Archive for June, 2011

Samo dobre vijesti!

Uoči kraja školske (pa i izviđačke) godine, dobre vijesti stižu sa svih strana! Pročitajte više o odličnom plasmanu istraživača na zadnjem orijentacijskom natjecanju ove godine te o prvoj ozbiljnijoj potpori koju je ostvario naš odred.
Continue reading ‘Samo dobre vijesti!’

Izlet Grafičar 18.6.

Dragi Plamenovci, u subotu imamo posljednju aktivnost  prije logorovanja! Idemo na Medvednicu, u blizinu planinarskog doma Grafičar. Dođite, proslavite kraj školske godine, saznajte tko je najbolji u scotball, otimanju marama i nekim drugim izviđačkim igrama, podružite se svojim izviđačkim prijateljima, naučite nešto novo te, kao i svaki put, dobro se zabavite! ;)

Continue reading ‘Izlet Grafičar 18.6.’

Napalm osvojio srebro!

Patrola istraživača “Napalm” osvojila je 2.mjesto na Državnoj izviđačkoj olimpijadi održanoj na Zborovanju Saveza izviđača Hrvatske!
Čestitke momcima na odličnom plasmanu!

VAŽNO: Dani Trešnjevke premješteni

Predstavljanje našeg odreda na Danima Trešnjevke je premješteno na 10.6. Vrijeme događanja je petak, 10.6, od 17h do 20h, a mjesto je park ispred M.S. Ante Starčević – Voltino. Više o Danima Trešnjevke pročitajte ovdje, a za eventualna pitanja javite se Igoru Kabiću Kabi (098/935-7795).
Plamtjeli!

Dani Trešnjevke, 3.6.

Centar za kulturu Trešnjevka organizira aktivnost “Dani Trešnjevke”. U parku Pravednika Ciglenica (križanje Selske i Zagorske) predstavit će se i naš odred. U petak 3.6., u spomenutom parku pokazat ćemo građanima što smo zanimljivo u izviđačima naučili, koje smo vještine savladali i dati priliku svima koji se žele okušati u vezanju čvorova, signalizaciji, dizanju šatora i ostalim izviđačkim disciplinama. Continue reading ‘Dani Trešnjevke, 3.6.’