Monthly Archive for July, 2011

Kino,1.8.

Dojmovi sa logora su svježi, pokliči još odzvanjaju u ušima, uspomene i prijateljstva ostaju u srcima. Sutra idemo u kino da bi se još malo podružili, razmijenili dojmove i zabavili se uz film. Nalazimo se u 17.45h, kod južnog ulaza u Cinestar Branimirova. Ponijeti 41kn za kartu. Slobodno dovedite prijatelja, brata, susjeda ili čak simpatiju.
Vidimo se! Plamtjeli!

Continue reading ‘Kino,1.8.’

Upoznavanje gomirskog kraja

Jedan dan posvetili smo maloj pustolovini u kojoj su sudionici upoznali sve čari malih brdskih mjesta, ali i okolnih starih šuma. Posebnu pohvalu zaslužuju najmlađi koji su se pokazali kao pravi mali istraživači i junaci!

Continue reading ‘Upoznavanje gomirskog kraja’

Sunce, hvala ti!

Nakon noći prespavane u domu Hrvatskih šuma u Kosanovićima, vraćamo se u logor! Pogledajte i nekoliko fotografija s logorovanja.
Continue reading ‘Sunce, hvala ti!’

Javljanje iz Gomirja

Dragi roditelji, prijatelji i ostali!

Za one koji nas nisu posjetili jučer i danas, evo par riječi o tome kako nam je na našoj ljetnoj avanturi u šumama Gorskog Kotra. Nadamo se da ćemo uskoro moći staviti i neke slike.
Continue reading ‘Javljanje iz Gomirja’

Dan za roditelje

Dragi roditelji, kao što znate,u subotu 23.7. je predviđen dan za vašu posjetu! Kako bi stigli na vrijeme pripremiti dovoljnu količinju klope i pića te prilagoditi program, molimo vas da se najavite do petka popodne na brojeve: 098-1706-028 (Goran) ili na 098-9357-795 (Igor) . Vidimo se!

Još malo za logor…

Dragi naši, još manje od 24 sata i vidimo se! Mi smo već na terenu kako bi pripremili sve prije nego dođete, a sad još malo napomena… Noći su prilično hladne pa ponesite tople odjeće za spavanje, dani su vrući pa ne zaboravite kratke hlaće i majice! Također podsjećamo da ne zaboravite kupaći kostim jer idemo na moreeee! Vidimo se brzo, mislimo na vas! :)

Posljednje napomene za logorovanje

Dragi Plamenovci, vrijeme odlaska na logorovanje se bliži i u nastavku slijede najvažnije napomene za pripremu za aktivnost.
Što ponijeti?
Popis opreme možete potražiti ovdje. Posebno naglašavamo da ponesete kapu/šiltericu zbog zaštite od sunca, kremu za zaštitiu od sunca i sredstva protiv insekata (off i sl.). Continue reading ‘Posljednje napomene za logorovanje’