Monthly Archive for April, 2012

Odredski sastanak 03.05.

Sljedeći tjedan umjesto patrolnih imamo odredski sastanak! Natjecanje, igra, zabava i naravno nagrade za najbolje! Sastanak će se održati u četvrtak (03.05.)u mjesnoj samoupravi “Ante Starčević” na Voltinom (pokraj crkve sv. Leopolda Mandića ili križanja Baštijanova – Golikova) od 19.00h -20.30h. Vidimo se, plamtjeli!

Roditeljski sastanak za logorovanje 26.4.

Roditeljski sastanak na kojem će se predstaviti 10. logorovanje našeg odreda  održat će se u četvrtak, 26. travnja u19.00 sati u Mjesnoj samoupravi “Ante Starčević” na Voltinom (pokraj crkve sv. Leopolda Mandića ili križanja Baštijanova – Golikova). Očekujemo Vas u što većem broju!
Kontakt: Igor Kabić Kaba (098/935 77 95)
Plamtjeli!

Obavijest za biciklijadu

U slučaju lošeg vremena ( kiše), biciklijade neće biti, ali ćemo se ipak naći, ali u 12 sati u odredskim  prostorijama te održati zanimljivu radionicu te se ugodno zabaviti i naučiti nešto novo.

Vrijeme 12:00 -14:00

I upamtite: Kiša lije izviđač se smije :)

Pozdrav proljeću 28.04.

Pozdrav proljeću je akcija Saveza izviđača Zagreba. Očekuje vas natjecanje, druženje i zabava sa izviđačima iz cijelog Zagreba! Ove godine se akcija zove “TORNADOV pješke rally”, a cilj akcije je upoznavanje prirode, njene važnosti i potrebe za zaštitom! Continue reading ‘Pozdrav proljeću 28.04.’

Što ima sljedeći tjedan na izviđačima?

Na proljetovanju smo uživali, igrali se, išli na super izlete, zabavljali se i sigurno se pitate kad su sljedeće izviđačke aktivnosti. Ovaj tjedan (9.4. – 15.4.) počinju izviđački sastanci u klasičnim terminima, a za vikend je biciklijada. Za biciklijadu se prijavite do 11.4. (srijeda) na patrolnim sastancima, a ako nemate do tada sastanak prijavite se svom predvodniku na mobitel. Vidimo se, plamtjeli! Continue reading ‘Što ima sljedeći tjedan na izviđačima?’

Nove galerije i film o naših prvih 10 godina

U odredskoj foto-galeriji možete pogledati slike sa svečanosti povodom naših 10 godina i s upravo završenog proljetovanja na Svetoj Geri. A ovdje možete pogledati i film o tome što smo radili, kako smo to radili i jesmo li išta naučili iz toga :-)

Continue reading ‘Nove galerije i film o naših prvih 10 godina’

Odredski sastanak 29.03. – izvještaj

Za početak svima želimo sretan Uskrs! Nadamo se da ste proveli ovaj blagdan u dobrom raspoloženju u društvu najmilijih.
U četvrtak, tri dana prije polaska na proljetovanje, imali smo odredski sastanak. Bilo je super, puno smo se igrali, zezali, a ponešto i naučili. Na početku smo izveli predzadatke (pokliče) i u tome su najbolji bili Svarožići. Iako su najmanji bili su najglasniji! Continue reading ‘Odredski sastanak 29.03. – izvještaj’

Danas se vratili, sutra u kino!

Daleko poznata Plamenova tradicija odlaska u kino dan nakon višednevne aktivnosti nastavlja se! Večeras se dobro naspavajte, a sutra dođite da se još jednom podružimo i razmjenimo dojmove s proljetovanja. Pozovite brata, sestru, susjeda, frenda iz patrole, a možete i simpatiju! Nalazimo se u 17.45h  ispred južnog ulaza u Cinestar Branimirova. Uzmite 35kn za kartu i bonus za kokice. Vidim ose! Plamtjeli!