Monthly Archive for October, 2012

Nevenov memorijal 10.11.

Dragi izviđači, već ste čuli na patrolnim sastancima i vidjeli na facebook grupi Družina izviđača Oganj, idemo na Nevenov memorijal na Pionirac (Grad mladih). Nadamo se ponavljanju uspjeha s prošlog natjecanja, a sve potrebne informacije su u nastavku.


Continue reading ‘Nevenov memorijal 10.11.’

Zimovanje “Petrov vrh” 04.01.-10.01.2013.

Dragi roditelji! S ponosom vam predstavljamo zimovanje koje će se održati na Petrovom vrhu, od 04.-10.01.2013. godine! Zimovanje je jedna od najatraktivnijih izviđačkih aktivnosti, a naš odred ju tradicionalno organizira 10. godinu zaredom. Sve detalje vezane za zimovanje pogledajte u nastavku.
Continue reading ‘Zimovanje “Petrov vrh” 04.01.-10.01.2013.’

JOTI – srebro zlatnoga sjaja

Dragi Plamenovci, naši članovi su na najtecanju na JOTI nagradnoj igri ostvarili drugo mjesto, Uspoređujući bodove  prve dvije ekipe  (Skautski klub Split i O.I. Plamen) sa bodovima niže plasiranih ekipa, vidi se da su naši članovi bili izvanredno aktivni. Pohvaljujemo sve članove koji su sudjelovali u nagradnoj igri, a posebno one koji su “nastupili” pod nadimcima: Jankec, dor@,  CroKing1, Lana, leonfit i kian. Bravo i više sreće sljedeće godine. Fotke možete pogledati ovdje.
Jer kraj moga ramena,
su izviđači plamena!

Odredska noć vještica 25.10.

Da li ste ikad zakoračili u kuću strave? Ako jeste onda ste stvarno hrabri! No ako ima onih koji još nisu onda vam se pružila prava prilika! Pridružite se našoj odredskoj noći vještica i upoznat ćete sve bundeve, šišmiše, vještice i poznate drakule… no nećemo vam baš sad sve odat što vas čeka!!! Dođite i vidite sami! Continue reading ‘Odredska noć vještica 25.10.’

Roditeljski sastanak za zimovanje 25.10.

Dragi roditelji pozivamo vas da prisustvujete roditeljskom sastanaku našeg odreda, na kojem ćemo vam predstaviti ovogodišnje zimovanje, u četvrtak 25.10.2012. s početkom u 18:00 sati. Roditeljski sastanak biti će održan u Mjesnoj samoupravi ˝Ante Starčević˝ na Voltinu (Golikova 116). Očekujemo vas u što većem broju!

Kontakt: Ana Ilić 091/547 74 05

Potraga za zmajevim blagom, 27.10.

Dragi naši poletarci, Savez izviđača Zagreba i Bordo jedinica organiziraju akciju za poletarce iz Zagreba i bliže okolice. Kroz zanimljive zadatke nadmudrivat ćete se sa zmajem (možda u poznavanju filmova o Harryju Potteru, igranju igre “Bijeli zubi” ili “Tko prvi pisne”), svi sudionici će imati osiguran ručak (a la carte: zmaj na lešo, gradele od zmajskog buta i neizbježni zmajski gulaš)  i čaj (načuo sam da se zapravo radi o čarobnom napitku, sastojci su krokodilske suze, rijetke biljke s obronaka Kilimanjara i 4 trepavice s zmajevog desnog oka). Više u nastavku!
Continue reading ‘Potraga za zmajevim blagom, 27.10.’

Prijam ( krgh ), prijam. JOTA/JOTI ovdje !!

JOTA/JOTI nam je ponovno u eteru ili modemu. Za sve one kojima će ovo biti prvi put sigurno se pitaju o ćemu se radi ?! Riječ je o danu kada se svi izviđači, izviđaćice, poletarci i pčelice nađu na internetu te preko posebnog “cheta” razmjenjuju iskustva i upoznaju nove ljude. Ovo je savršena prilika da vidite koliko još naših izviđačkih prijatelja ima po svijetu. Inače nije dobro visiti na računalu čitav dan, al toga dana predlažem da se ne skidate s njega, a budete i vidjeli zašto! Continue reading ‘Prijam ( krgh ), prijam. JOTA/JOTI ovdje !!’

1. mjesto u Kutini!

Na natjecanju u Kutini na Kupu Betlehem, naša ekipa u mlađoj kategoriji je osvojila prvo mjesto! Čestitamo im na plasmanu i želimo daljnje uspjehe. Ekipu su činili Damir Ćuk, Leo Čop, Mia Čop, Danilo Dobrić i Ela Prebježić! Bravo! Plamtjeli!