Monthly Archive for November, 2012

Snimka nastupa u “Dobro jutro Hrvatska”

Prenosimo vam snimku gostovanja naših članova u “Dobro jutro Hrvatska”. Govorili su o tome kako se pripremiti za izlet i općenito o izviđačima. Uostalom sami pogledajte, snimku možete pronaći ovdje. Uživajte!
Plamtjeli!

Naši članovi u Dobro jutro Hrvatska

Sutra (petak, 30.11.) će u emisiji Dobro jutro Hrvatska povodom 100 godina izviđača  gostovati članovi našeg odreda. Naši članovi su pozvani budući da su osvojili 1. mjesto na prošlom natjecanju izviđačke lige. Emitiranje počinje u 7.15h. Gledajte nas.
Plamtjeli!

Odredski sastanak, 29.11.

Ovaj tjedan umjesto patrolnih (i jatnih) imamo odredski sastanak! Natjecanje, igra, zabava i naravno nagrade za najbolje! Sastanak će se održati u četvrtak (29.11.) u mjesnoj samoupravi “Ante Starčević” na Voltinom (pokraj crkve sv. Leopolda Mandića ili križanja Baštijanova – Golikova) od 19.00h -20.30h. Vidimo se, plamtjeli!
Pitanja: Igor Kabić Kaba (098 935 77 95)

Nikolina čizmica 01.12.

Poletarac Nikola je jako tužan, bliži se Sveti Nikola, a on ne moženaći svoju čizmicu! Gdje je Nikolina čizmica? Tko ju je uzeo? Sakrio? Hoće li ju vratiti?P oletarci i pčelice, Nikola treba Vašu pomoć! Pa zato dođite, 1.12.2012. i pomognite Nikoli! Više o aktivnosti u nastavku.

Continue reading ‘Nikolina čizmica 01.12.’

Novi članovi – gdje i kada doći?

Pozivamo zainteresirane članove (koji su 2. i 3. razred) da nam se pridruže u petak na sastanku i u subotu na izviđačkim igrama (više o igrama pročitajte ovdje, a kako nam je bilo prošli vikend pogledajte u fotoalbumu). Dođite, bez obaveze, povedite i prijatelje i saznajte što radimo na izviđačima. Zainteresirani članovi viših razreda se mogu javiti na broj naveden u nastavku. Detalje o sastanku i igrama, također pronađite u nastavku. Continue reading ‘Novi članovi – gdje i kada doći?’

Zakaj volim Zagreb? 24.11.

Zakaj volim Zagreb? Jer je lijep, velik, tu imam puno prijatelja, ima puno mjesta gdje se mogu igrati, ima puno tajni koje čuva pod svojim plavim nebom! A zakaj vi volite Zagreb? Pridružite nam se na odredskom izletu i slobodno podijelite s nama zakaj ga vi volite!

Continue reading ‘Zakaj volim Zagreb? 24.11.’

Podsjetnik za zimovanje

Dragi roditelji, podsjećamo vas da ove godine idemo na zimovanje na Petrov vrh (više detalja pronađite ovdje). Prijave traju do 18.11.2012., dakle ove subote. Potpunom prijavom se smatra uplaćena prva rata u iznosu od 400kn i ispunjena prijavnica. Prijavnice možete poslati na odredski mail (oi.plamen@gmail.com ) ili predati predvodniku. Uplate rata možete izvršiti na žiro račun 2390001-1100310389.

Continue reading ‘Podsjetnik za zimovanje’

Izviđačke igre za poletarce, 17.11.

Dragi Plamenovci, u subotu (17.11.) će se održati izviđačke igre za poletarce na igralištu osnovne škole Voltino. Nalazimo se u 9.30h ispred M.S. Pongračevo, a vraćamo u 12.30h na isto mjesto. Novi članovi mogu doći direktno na igralište u 10.00h. Očekuju vas slatke nagrade, puno igre, zabave i smijeha. Akcija je besplatna. Dođite bez obaveze, dovedite i prijatelje!
Kontakt za pitanja: Igor Kabić (Kaba) – 098/ 935 77 95
Plamtjeli!