Archive for the 'logorovanje' Category

Logorovanje “Šoderica 2019.” 19.7./27.7.-2.8.


O logorovanju?
Život u prirodi, zabavne večeri uz vatru, boravak na čistom zraku, spavanje u šatorima, izrada polica za šator od drveta, rađenje obroka na vatri, lijepo vrijeme, polaganje zavjeta i obećanja, svečana vatra i mnoštvo igara su neke od slika iz logorskog života zbog kojeg ovu aktivnost često nazivamo krunom izviđačke godine. Ove godine imamo čast biti gosti na logorovanju odreda izviđača “Javor” iz Zagreba.

Ova aktivnost je namijenjena isključivo članovima O.I. Plamena s uplaćenom članarinom za tekuću godinu.

Ostale informacije slijede u nastavku.

Continue reading ‘Logorovanje “Šoderica 2019.” 19.7./27.7.-2.8.’

After šuma party 31.7. :)

movie1Nakon svakog logorovanja slijedi nam što? Tradicionalno kinovanje! :)
Crtić koji smo odabrali je Izbavitelji 2, a nalazimo se 31.7. u 16.45 u Cinestaru u Branimir centru tamo gdje se kupuju karte. Sa sobom ponesite 35kn za ulaznicu i malo đeparca za kokice i neki sokić. Dođite da se još jednom podružimo i razmijenimo dojmove! U kino mogu ići svi, bez obzira jeste li bili na logorovanju ili ne. Pozovite brata, sestru, susjeda, frenda iz patrole, a možete i simpatiju!
Molimo da dođete na vrijeme i da potvrdite svoj dolazak Mii na broj 0995073119.

Vidimo se, plamtjeli!

Logorovanje ‘Kamanje’ 24.7.-2.8.2017.

20130716_185259O logorovanju
Tijekom cijele godine smo se marljivo trudili, učili i pripremali se za ovu aktivnost! Logor je kruna izviđačkog života i svaki izviđač je mora proživjeti:) Avantura u prirodi, druženje sa prijateljima, zabavne večeri uz vatru, izrađivanje vlastitih patenata, mnoštvo drugih radionica… Ovo je ukratko opis jednog logora, logor je teško opisati riječima, on se treba proživiti, zato Vas i ove godine pozivamo da nam se pridružite i proživite ovu avanturu zajedno sa nama.

Gdje idemo?
15. logorovanje našeg odreda je posebno jer će se održati u sklopu 10. smotre Saveza izviđača Hrvatske na kojoj će se okupiti izviđači iz cijele Hrvatske te gosti iz susjednih zemalja – izviđači iz drugih nacionalnih Saveza.
Cilj ove jubilarne Smotre, prezentacija je izviđačkog pokreta kroz programske sadržaje i niz zanimljivih radionica. Smotra je sjajna prilika za druženje, približavanje, razmjenjivanje izviđačkih iskustava te neformalno obrazovanje djece i mladih.
Smotra se održava u Kamanju, u sjeverozapadnom dijelu Karlovačke županije uz samu rijeku Kupu.

Continue reading ‘Logorovanje ‘Kamanje’ 24.7.-2.8.2017.’

Logorovanje ‘Mrzla Vodica’ 21.-31.7.2016.

dscf1339O logorovanju?
Život u prirodi, zabavne večeri uz vatru, boravak na čistom zraku, spavanje u šatorima, izrada polica za šator od drveta, rađenje obroka na vatri, lijepo vrijeme, polaganje zavjeta i obećanja, svečana vatra i mnoštvo igara su neke od slika iz logorskog života zbog kojeg ovu aktivnost često nazivamo krunom izviđačke godine.

Gdje idemo?
14. logorovanje O.I. “Plamen” održat će se na logorskom terenu u blizini mjesta Mrzla Vodica, koje pripada Općini Lokve. U neposrednoj blizini mjesta nalaze se NP Risnjak, Lokvarko jezero, špilja Lokvarka, parka prirode Golubinjak. Teren se nalazi na 15tak minuta hoda do Lokvarskog jezera koje će svakako olakšati dnevne vrućine.
Continue reading ‘Logorovanje ‘Mrzla Vodica’ 21.-31.7.2016.’

Dolazak poletaraca na logorovanje!

familyVacationStackedCarClipArt1Dragi naši poletraci i roditelji očekujemo vas ovu subotu, 25.07.2015., na logorskom terenu kod jezera Petnja! Molimo vas radi planiranih aktivnosti da dođete između 10:00 – 12:00 sati! Ukoliko nemate prijevoz prema sadašnjem brojnom stanju mjesta u autima još ima, a ako ste se odlučili da putujete vlakom (red vožnje možete pogledati ovdje – ) do Sibinja javite nam kad stižete da možemo doći po vas!

Vidimo se uskoro! Plamtjeli!

Zadnji info prije logorovanja

Clipart-CampingScoutsDragi roditelji,
ovo su zadnje info vezane za logorovanje.

Obratite pažnju na sljedeće:

Za izviđače i istraživače: Logorovanje traje od 20. do 31. srpnja. Za logor se nalazimo na zagrebačkom Glavnom kolodvoru kod crne lokomotive 20.07.2015. u 07:00 sati.

Za poletarce: Logorovanje traje od 25. do 31. srpnja. Molimo roditelje da se obrate vođi logora (Neli Bat) u svezi prijevoza. Bitno je naglasiti da li imate mogućnost prijevoza te ako imate da li imate koje slobodno mjesto u autu za povesti nekog od vaših izviđačkih prijatelja ukoliko je to potrebno!

Svi zajedno se vraćamo 31. srpnja 2015. na Glavni kolodvor oko 17:30 sati Continue reading ‘Zadnji info prije logorovanja’

Logorovanje ˝Petnja 2015˝

Camping is my life... :)Život u prirodi, zabavne večeri uz vatru, boravak na čistom zraku, spavanje u šatorima, izrada polica za šator od drveta, rađenje obroka na vatri, lijepo vrijeme, polaganje zavjeta i obećanja, svečana vatra i mnoštvo igara su neke od slika iz logorskog života zbog kojeg ovu aktivnost često nazivamo krunom izviđačke godine. Na ovogodišnjem logorovanju pridružiti će nam se dugogodišnji izviđački prijatelji iz  O. I. ˝Jelen˝ i O. I. ˝Plavi pingvin˝ s kojima smo ostvarili uspješnu suradnju na dosadašnjim aktivnostima. Continue reading ‘Logorovanje ˝Petnja 2015˝’

Roditeljski sastanak 02.06.

Roditeljski sastanakDragi naši roditelji ovim putem vas pozivamo da dođete na roditeljski sastanak koji će se održati u utorak, 02.06.2015., u 19:00 sati u MS ˝Ante Starčević˝, Voltino.  Na roditeljskom će biti govora o ovogodišnjem logorovanju te će biti nekoliko riječi o idućih par aktivnosti. 

Vidimo se! Plamtjeli!