Monthly Archive for March, 2009

Proljetovanje “Kostrena ’09″

Pozdravili proljeće jesmo (još jednom, čestitke ekipi Krijes+Plamičak na osvojenom trećem mjestu), a sada je vrijeme za proljetovanje!. Nakon mnogih ‘kontinentalnih’ proljetovanja, idemo na jedno ‘morsko’! Ovogodišnje proljetovanje održat će se u izviđačkom domu “Vila Amfora” u Kostreni kraj Rijeke, od utorka, 14. travnja do petka, 17. travnja.

Continue reading ‘Proljetovanje “Kostrena ’09″’

Pozdrav proljeću!21.3.

KADA? u subotu 21.3. 2009. godine, u 7:45 ispred M.S.POngačevo!
GDJE? u Botincu!
TKO? Svi poletarci, pčelice, izviđači i planinke!
KOLKO NOVACA? Za sve članove odreda, ujedno i SIZ-a ova aktivnost je besplatna (osim karte ili pokaza)za ostale 20 kuna!
ZAŠTO? Da se družimo, igramo, natječemo! A uz društvo i dan na zraku, igrom i zabavom obilježit ćemo dolazak proljeća te se pripremit za ovogodišnji logor jer je tema igara LOGOR!
Continue reading ‘Pozdrav proljeću!21.3.’

MOT – Marjanovo orijentacijsko takmičenje

Natjecanje se održava od 13-15.03. 2009. godine na području Splita. Smješteni smo u čvrstom objektu u osnovnoj školi Meje. Cijena natjecanja je 100 kn (uključuje prijevoz, hrana i smještaj). Polazak je u petak u popodnevnim satima, zbog usklađivanja sa ostalim ekipama iz Zagreba još ne znamo točno vrijeme. Povratak je u nedelju u popodnevnim satima. Na natjecanju sudjeluju naše 3 ekipe  Krijes, Hot dog i Zeleni plamičak. Svaka ekipa prije polaska treba sa vođom patrole provjeriti potrebnu kolektivnu opremu.

Za provjeriti popis osobne opreme, kliknite… Continue reading ‘MOT – Marjanovo orijentacijsko takmičenje’

Cvjetni scoutball

Drago cvjetno društvo, pozivamo vas na cvjetni scoutball ovu subotu u Maksiću-cvjetnom. Dođite nabrijani, nabijeni i veseli jer bit će veselo! Vidimo se! Za sve informacije javite se Lovri: 091/5980-927, a predvodnici će vam reći detalje. Plamtjeli!