Monthly Archive for February, 2010

Cvjetni scoutball za izviđače!!! 6.3.

Dragi plamenovci i gosti! Davno još prije 7 godina u tom velikom Plamenu zasjao je i jedan mali i nazvaše ga Zeleni plamićak…nekad nas je bilo i 14 ali eto neki ‘ošli svojim putem, neki zaboravili na djetinjstvo, neki, oni najplamenitiji ostali… Continue reading ‘Cvjetni scoutball za izviđače!!! 6.3.’

Roditeljski sastanak, 4.3.2010.

Roditeljski sastanak sa temom “Proljetovanje, Sv.Gera 2010.”održati će se u četvrtak 4.3.2010. sa početkom u 19h u Mjesnoj samoupravi “Ante Starčević” (Golikova 116)! Na roditeljskom sastanku imati ćete prilike čuti sve o ovogodišnjem proljetovanju, te aktivnostima koje slijede. No, evo osnovnih informacija o proljetovanju: Continue reading ‘Roditeljski sastanak, 4.3.2010.’

Izlet družine poletaraca Magma 6.-7.3.

Prvi izlet družine Magma ove školske, kalendarske, akademske godine nam je stigao! Idemo na Japetić, a tamo nas čeka puno igre, pjesme, novih znanja, smijeha, rekreacije, natjecanja, pokoje iznenađenje i naravno pečenje kobasica na vatri !!!

Continue reading ‘Izlet družine poletaraca Magma 6.-7.3.’

Uplate članarina za 2010. godinu

Ovim putem podsjećamo roditelje članova na obvezu uplate godišnje članarine za 2010. godinu. Uplatnice za članarinu poslane su prošli tjedan, zajedno s planom aktivnosti, na adrese svih članova odreda. Dakle, već biste ih trebali imati u poštanskim sandučićima. Ako ih niste dobili, obratite se što prije vođi patrole/jata vašeg djeteta ili na kontakt podatke Odreda.
Uplatu je moguće izvršiti u banci, pošti, FINA-i ili putem internet bankarstva. Obveza svakog člana odreda je uplata godišnje članarine do 31. ožujka tekuće godine.

Šetnja Lenucijevom potkovom 20.02.

Ovogodišnji B.P.-day, dan osnivača izviđača Roberta Badena-Powella, družina Magma će obilježiti šetnjom Lenucijevom potkovom, najljepšim parkovima grada Zagreba, gdje nas očekuje puno igre, cike, vike, sreće, pjesme i veselja!!!!

Continue reading ‘Šetnja Lenucijevom potkovom 20.02.’

Izlet družine Oganj 20.-21.2.2010.

Stigao nam je i prvi dvodnevni izlet ove godine za družinu Oganj!

Očekuje vas puno igre, smjeha, pjesme, natjecanja, iznenađenja, a pored toga obilježiti ćemo i B.P. day (22.2) dan osnivača izviđača- Roberta Badena-Powella.

Continue reading ‘Izlet družine Oganj 20.-21.2.2010.’

MaŠkArE SaMoBor 13.2.

“Danas je fašnik veseli je dan, dajte nam nešto (makar i krafne) i stjerajte nas van!”- pjeva se za vrijeme fašnika (najčešće bez ovog dijela s krafnama) od pamtivjeka. Takve i slične pjesme, sudjelovanje u fašničkoj povorci, viđene i neviđene igre, vesele i otkačene maske, pošalice, doskočice i dobro raspoloženje, pokoje iznenađenje i dobar provod čekaju nas u Samoboru u subotu 13.2. !!!

Continue reading ‘MaŠkArE SaMoBor 13.2.’

Čestitke Kabi!!!

Još jedan Plamenovac jučer je položio završni ispit na FER-u i time stekao titulu Prvostupnika! No, naravno ovdje neće stati, već ide na još dodatne dvije godine studija kako bi postao Magistar!
Kaba je aktivan član našeg odreda; vođa družine poletaraca “Magma” te vođa jata “Vatreni vitezovi”!
E, pa Kabiću, čestitke u ime svih Plamenovaca!!!