Monthly Archive for March, 2010

Najljepši rođendanski poklon!

Danas, 21. ožujka, Plamen slavi 8. rođendan! Ima li ljepšeg poklona za rođendan od dva prva mjesta na Pozdravu proljeću?!
Čestitamo ekipi Oganj koji je osvojio 1.mjesto u starijoj kategoriji i jatu Vatreni vitezovi koji su osvojili 1.mjesto za mlađu kategoriju!
A evo i članak!
Plamen, Sretan ti rođendan, a najviše od svega želimo ti da nam plamtiš još dugo, dugo…

Proljetovanje “Sv. Gera”, 06.-10.04.2010.

Nakon punih 6 godina, vraćamo se na “mjesto zločina”. Mjesto na kojem je naš odred davne 2004. godine organizirao prvo zimovanje i gdje su prvi mladi Trešnjevčani i Trešnjevčanke (koji sada već vode jata, patrole i družine) položili obećanja i zavjete te primili crveno-zelene marame (koje su sada već prepoznatljive u cijelom Savezu izviđača Hrvatske).

Pretpostavljamo da vama, roditeljima i članovima, ovaj emotivni naboj i nije nešto značajno, pa Vas prepuštamo daljnjim tehničkim detaljima oko proljetovanja :-)
Continue reading ‘Proljetovanje “Sv. Gera”, 06.-10.04.2010.’

Pozdrav proljeću!!! 20.03.

Nakon duge i hladne zime napokon nam stiže i proljeće !!!!!

Pozivamo sve da nam se pridruže u pozdravljanju sunca i proljetnih dana na veselom, ludom i nezaboravnom izviđačkom druženju u Botincu!

Continue reading ‘Pozdrav proljeću!!! 20.03.’

Japetić – ruta automobilima

U nastavku obavijesti je put do Japetića, prikazan kartom, a za svaki slučaj je tu i opis puta. Određeni broj roditelja se ponudio za prijevoz i zato im se zahvaljujemo! Ovim putem potičemo i ostale roditelje koji mogu osigurati prijevoz, da nam se jave! Točnu informaciju  o načinu putovanja ćemo znati nakon konačnih prijava za izlet u četvrtak, a o svemu ćete biti na vrijeme obaviješteni od strane vaših predvodnika.

Continue reading ‘Japetić – ruta automobilima’