Monthly Archive for August, 2011

Kada pocinju sastanci?

Praznici se bliže kraju, ali nije sve tako sivo (…kad možeš s nekim otić na sooook…), dobra zabava i druženje se nastavljaju jer sljedeći tjedan počinju izviđački sastanci! Vjerujem da ste se dobro odmorili, da ste puni dojmova koje ćete moći podijeliti sa svojim izviđačkim prijateljima, da ste spremni za savladavanje novih izazova, vještina, za puno dobrih sastanaka, izleta i cool aktivnosti. Prvi sastanci počinju sljedeći tjedan, a o točnim terminima više u nastavku.
Continue reading ‘Kada pocinju sastanci?’

Zadnji dan Šumske škole!

I ove godine na šumskoj naobrazbi sudjelovali su naši voditelji! Marko i Dajana završili su tečaj za vođe jata, a Vatroslav tečaj za vođe patrola! Jankec radi kao pomoćni kuhar, dok su Bobo i Tea na dva dana bili predavači na svim tečajevima. Ne trebamo ni spominjati atmosferu kojom su Plamenovci doprinjeli Šumskoj školi, a novostečena znanja i vještine imati će priliku pokazati kroz svega 10ak dana! Velike čestitke i pozdravi našim tečajcima! A evo i malo slikica…
Continue reading ‘Zadnji dan Šumske škole!’

Još malo o logoru…

Završio je već i osmi logor našeg Odreda. Iako je bio vjerojatno najkišniji od svih osam, i dalje će i sudionicima i voditeljima ostati avantura po kojoj će sigurno pamtiti ovo ljeto. A sada, kada ste vjerojatno oprali svu odjeću i zaštopali vešmašinu, s malim zakašnjenjem pročitajte i pogledajte kako nam je bilo.

Slike možete vidjeti u galeriji.
Continue reading ‘Još malo o logoru…’