Author Archive for Wurst

Čestitke dopredsjedniku?

Prema jučer objavljenim neslužbenim informacijama, jedan od dva novoizabrana dopredsjednika SIH-a dolazi iz Plamenih redova! Radi se, naime, o našem najiskusnijem i duboko uvaženom klubovcu Krunaću! Dvojbeno je postoji li povod za čestitke stoga taj dio ostavljam od sebe mudrijima, a Krunaću želim dugu i prosperitetnu karijeru te naravno redovitost na klupskim sastancima. Kao i do sada uostalom :)

U iščekivanju službene potvrde od strane naše delegacije — Plamtjeli!

Uvažite isprike

Zbog duga 24 sata (svaka sličnost sa stanovitom kućom slučajna!) downtime-a tijekom velike seobe na novi server. Ne ponovilo se! ;o)

vvv (vaš wurst)

Brđanska “litra”

Dobrovoljno darivanje krvi

U iskusnom sastavu predsjednik-predsjednik-recidivist klubska je delegacija u petak pohodila Zavod za transfuzijsku medicinu u Petrovoj ulici. Nažalost, trećina reprezentacije (a polovina predsjedničkog dvojca bez kormilara) već je u prvim minutama osjetila svu strogoću sustava.

Continue reading ‘Brđanska “litra”’

JOTI

Akcija JOTI otkazuje se zbog tehnickih prepreka pri realizaciji, barem u njenom prvotno zamisljenom obliku. Svi zainteresirani clanovi i dalje mogu sudjelovati na aktivnosti samostalno (od kuce) ili po patrolama. Upute se nalaze na adresi joti.scoutpark.net. Za sva eventualna tehnicka pitanja bit cu dostupan na mobitel.

Iz ropotarnice povijesti

Sretan rockas!

Na danasnji dan prije preko nekoliko ljeta (necemo o suhoparnim brojevima) po prvi je puta zakmecala nasa, tada jos bezimena Nacelnica! E pa, draga Sefice, nek’ ti je sa srecom, jos mnogo mandata nam osvojila i — plamtjela!

p.s. Svaka slucajnost s misem je slucajna ;)

Ukratko iz domene naobrazbe

Za one koji ne znaju (pa di vi živite?!) ovogodišnja Šumska škola Saveza izviđača Hrvatske održala se u terminu od 16. do 26. kolovoza na Petrovoj gori – točnije na terenima Hrvatskih šuma kraj lovačke kuće “Muljava” i uz istoimeni potok.

Uz nešto manje od 70 tečajaca žednih i gladnih znanja,  20-ak voditelja i logističara te u grubo isto toliko gostujućih predavača, crveno-zelene marame zdušno su branili Kruno (u funkciji načelnika škole), Nela i Wurst (glumatajući predvodnike instruktore) te Tea i Bobo (ovaj put se provukli “samo” pod statusom predavača). Na kratko nam se bio pridružio i Gogo, ali tek u civilu.

Ono što je između ostalog obilježilo Š.Š. ’08. jest i drugi jubilarni pohod na biciklima, doduše u nešto reduciranom izdanju no pojedinci su za razliku od lani uspjeli odpedalirati u oba smjera. U skladu s tradicijom akcije fotografija s puta naravno – nema.

A neslužbeni planovi za naredno ljeto su blago rečeno ambiciozni… Plamen do Tokya preko Milwaukeea! ;o))

Priopćenje za javnost Ureda Predsjednika

Predsjednik Kluba brđana “Zeleni oblak” proteklog je vikenda izvršio nadzor nad svojim utaborenim trupama nadomak Donje Dobre, htjedoši se osobno uvjeriti u stanje na terenu te ujedno provjeriti istinitost stanovitih kuloarskih naklapanja. U pratnji Marca (ex 15. sč “Tornado” i veliki prijatelj Kluba), Marka (CIR Special Forces) i Zagorca (ne general), najodanijih mu adjutanata, manifestirao se na odredištu (uz pokoju (ne)zgodu putem) te utvrdio slijedeće:

Continue reading ‘Priopćenje za javnost Ureda Predsjednika’

Kardinalni zahvati iza nas, ušminkavanje ispred

Eto dobismo novi wp engine i novi forum! Znam, znam, sve izgleda manje-više kao i prije no uopće nije poanta u izgledu nego u onom što se krije iza.

Veći problemi uzrokovani upgradeom uglavnom su otklonjeni, ne svi ali u dovoljnoj mjeri da site bude ponovno upogonjen. U biti osobno ne volim polugotove proizvode ali je Bobo počeo kukati da su njegovi alfa mužjaci nepravedno deprivirani slatkorječivih komentara opčinjenih obožavateljica, ergo…

Molim, i drugi put ;)